Wat doet OVD

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van goed opgeleide, representatieve verkeersregelaars met landelijke bevoegdheid. Onze verkeersregelaars hebben jaren ervaring met verkeersstromen en een goed verkeersinzicht.

OVD biedt een breed scala aan diensten voor onder andere: werk aan de weg, politie, wegbeheerders, evenementen en de overheid, zoals calamiteiten, parkeer beheer, toezicht, terrein bewaking, verkeersbegeleiding en ondersteuning van transport begeleiders.

Onze voertuigen zijn goed opvallend en uitgerust met lichtbalken en led lichten voor veilig werken aan de weg.

Ons motto is ‘ uw veiligheid is onze zorg ‘.Waar het voor andere weggebruikers ophoudt, of een vlotte doorstroming van het verkeer word gewenst, dan bent u bij de OVD aan het juiste adres. Al onze medewerkers worden door ons zorgvuldig geselecteerd en zo nodig bijgeschoold, voor o.a. VCA en BRL9101. Ook  zijn wij er ons zeer van bewust dat onze medewerkers als visitekaartje van onze opdrachtgevers dienen te functioneren zoals te zien is aan hun representatieve uniform. 

 

Rechtstreeks contact met de eigenaren is zeer functioneel voor u als opdrachtgever, geen talloze doorschakelingen voordat uw opdracht gerealiseerd wordt, maar snel handelen en ter plaatse zijn is onze werkwijze. 

Wij hebben naast de hoofdvestiging in Zaanstad nog diverse steunpunten in de regio's om uw projecten goed te kunnen coordineren.    

U krijgt bij de OVD een goede kwaliteit, en dat voor een aantrekkelijke prijs.
Multi-inzetbaar en altijd flexibel dat zijn de medewerkers van OVD Zaanstad !

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.

Info: 0622427607