Onze Verkeersregelaars

Onze verkeersregelaars zijn vakmensen in het verkeer!

Met een goede training en opleiding door politieambtenaren, zodat ze goed op hun belangrijke werkzaamheden zijn berekend. De opleiding en uniformering van onze verkeersregelaars voldoen aan de nieuwste wettelijke gestelde eisen. Zij hebben een landelijke aanstelling en bezitten naast een verkeersregelaars certificaat, het VCA certificaat en een deel van hen het BRL9101 certificaat.

Deze wettelijke opleidings eisen zijn uiteraard van belang, echter de praktijkervaring, een goed verkeersinzicht en een hoge mate van sociale vaardigheden vormen het totaalconcept van een vakbekwaam verkeersregelaar,
oftewel een OVD Verkeersregelaar !
 
Het uniform van onze verkeersregelaars voldoet aan de wettelijk gestelde eisen, alle verkeersregelaars beschikken over een uitrusting met o.a. portofoons, lampen, kegels voor het veilig werken aan de weg.
 
Wij kunnen een team verkeersregelaars leveren die verkeersmaatregelen kunnen plaatsen en verplaatsen, zie de pagina Transport en actiewagens.

Tevens kunnen wij een incident Management team verkeersregelaars leveren. Voor meer informatie hierover, kunt u de pagina Incident Management bekijken.
 
Wilt u meer informatie over onze verkeersregelaars, neem direct contact met ons op, of stuur uw vraag per mail via  het contact formulier op deze pagina.
 
Planning, Werkvoorbereiding :Telnr. 06-22427607
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.